banner913
banner932
banner1032

Gazimağusa voleybol kulüplerinden Kaymakam Keser’e ziyaret

banner1020

banner974
Gazimağusa voleybol kulüplerinden Kaymakam Keser’e ziyaret

banner971
Voleybol liglerinin başlamasına kısa bir süre kala Gazimağusa’nın Voleybol Kulüpleri hazırlıklarını sürdürüyor. Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2023-204 sezonunda liglerde mücadele edecek olan Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor ile Maraş Gençlik Spor Kulübü Voleybol takımları Gazimağusa Kaymakam’ı Özden Keser’e nezaket ziyaretinde bulundu. Sezon öncesinde Gazimağusa’nın her iki kulübün yöneticileri, antrenörleri ve oyunculardan oluşan ekipler Gazimağusa Kaymakam’ı Özden Keser’e ziyarette de bulunarak yeni görevinde başarılar dilerken, sezon öncesinde taleplerini iletti.
Oldukça samimi ortamda geçen görüşmede Gazimağusa Kaymakam’ı Özden Keser Gazimağusa’mızın iki önemli kulüplerine yeni başlayacak olan Voleybol liglerinde başarılar diledi.  
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.