banner913
banner932
banner1012

Filede DAÜ’den çifte şampiyonluk

banner1020

Voleybol Büyük Kadınlar ve Erkeklerde final serisinin 3. karşılaşmaları sonucunda rakiplerine 3 -1’lik üstünlük sağlayan DAÜ Kadın ver Erkek takımları şampiyon oldular

banner974
Filede DAÜ’den çifte şampiyonluk

banner971
Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen büyükler liglerinde 2023-24 sezonu şampiyonu kadınlarda ve erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.
BÜYÜK BAYANLARDA 2023-2024 SEZONU LİG ŞAMPİYONU DAÜ
DAÜ Büyük Kadınlarda 2023-2024 Sezonu Lig Şampiyonluğu Kupasını müzesine götürdü. Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Sarayında oynanan Final Serisi 3. karşılaşmasında rakibi GMBÇS u 3-0 mağlup eden DAÜ seride durumu 3-1 yaptı ve mutlu sona ulaştı.
Müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları ve gorevli hakemlere anı plaketleri Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ve Asbaşkan Buran Atakan tarafından takdim edildi.

BÜYÜK ERKEKLERDE ŞAMPİYON DAÜ
Büyük Erkeklerde 2023-2024 Sezonu Lig Şampiyonu bu akşam Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonunda oynanan Final Serisi 3. karşılaşması sonucunda belli oldu. DAÜ rakibi GMBÇS u 3-0 mağlup ederek , seride durumu 3-1 yaptı ve bu sonuçla 2023-2024 Sezonu Büyük Erkekler Lig Şampiyonluğu Kupasını müzesine götürdü.
Müsabakanın ardından düzenlenen törenle önce müsabaka da görevli hakemlere anı plaketleri takdim edildi. Daha sonra Şampiyon DAÜ ve Finalist GMBÇS takımlarına kupa ve madalyaları Asbaşkan Buran Atakan tarafından takdim edildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.