banner913
banner932
banner1012

Bedi’s’te smaçlar Çetintaş anısına atılacak

banner1020

6. Bedi’s Plaj Voleybolu Turnuvası Osman Çetintaş anısına düzenleniyor

banner974
Bedi’s’te smaçlar Çetintaş anısına atılacak

banner971
Geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Bedi’s Amatör Plaj Voleybolu Turnuvası artık Osman Çetintaş anısına oynanacak. Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda 1-2 Temmuz tarihlerinde Bedi’s Plajı’nda gerçekleşecek olan turnuva 2 kategoride oynanacak. Erkekler kategorisi lisansız oyunculardan oluşurken, kızlar ise lisansız veya 18 yaş altı lisanslı oyunculardan kurulacak. İlginin yoğun olduğu turnuvaya 130’a yakın sporcu katılacak.
Turnuva organizatörü Süleyman Rebge turnuva bütçesinin her yıl arttığını, bunun da organizasyonu gerçekleştirmeleri açısından kendilerini çok zorladığını fakat turnuvaya sponsorluk desteği veren Boğaz Endüstri Madencilik (BEM), Aras Cars, Civisilli Gıda, Bedi’s Beach Bar, Ak Techno, Bircent Ayakkabı, Demolay Bar, Medi Foundation, Halken İnşaata ve Zana Group’a teşekkür etti. Ayrıca turnuvaya her zaman olduğu gibi emek veren Voleybol Federasyonu hakemleri Sedat Kılıç ve ekibine teşekkürlerini iletti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.