banner913
banner932
banner1012

Mehmetçik bir değerini daha kaybetti

banner1020

banner974
Mehmetçik bir değerini daha kaybetti

banner971
Karpaz bölgesinin en eski Türk köylerinden biri olan Mehmetçik (Galatya) bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Aslen Mehmetçikli olan ancak uzun yıllar İngiltere’de yaşayan ve daha sonra ülkeye geri dönerek Yedikonuk’a yerleşen Akıl Bilgili vefat etti.
İngiltere’de yaşadığı yıllarda Kıbrıs ve özellikle Galatya ile hiç bağını koparmayarak sürekli olarak ülkeye gelip giden Akıl Bilgili yaklaşık 15 yıldan beridir temelli olarak ülkeye dönmüştü.
Çevresinde sevilen sayılan, mert kişiliği ve vatan sevgisiyle bilinen Akil Bilgili’nin vefatı sevenlerini ve dostlarını derinden üzdü.
Bilgili, geçtiğimiz bayram yaşadığı bir küçük kaza sonrasında hastaneye kaldırılmış o günden beridir hastanede tedavi görmekteydi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.