banner913
banner932
banner1032
banner1038

DAÜ'de rock rüzgarı esecek

banner1020

banner974
DAÜ'de rock rüzgarı esecek

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Etkinlik Birimi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Rock’n EMU” etkinliğinin 11’incisi, bu yıl 10 Mayıs 2024 Cuma günü, saat 17:00’de DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.
 
Büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirilmesi beklenen etkinlikte hem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin ünlü rock grupları ve rock sanatçıları sahne alacak.
 
Söz konusu etkinlikte ilk olarak KKTC’nin sevilen rock gruplarından Living Coil, DDR ve Lick sahne alarak rock severler ile bir araya gelecek. Hemen ardından Can Gox sahne alarak “Haydar Haydar”, “Unutma Beni” gibi unutulmaz eserleri kendi yorumu ile yeniden seslendirecek. 
 
Gecede son zamanlarda müzik camiasında isminden sıkça söz ettirmeye başlayan Türkiye’nin sevilen rock gruplarından Köfn grubu sahne alarak “Bi Tek Ben Anlarım”, “Al Aramızdan” ve “Kalpsiz Bir Serseri” gibi birbirinden güzel parçalarını seslendirecek.
 
Etkinlik kapsamında son olarak sahne alacak olan Türkiye’nin sevilen gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz seslendireceği “Dinle Beni Bi”, “Boş Gemiler”, “Sen Varsın Diye”, “Köşebaşı” gibi muhteşem şarkılarıyla izleyicilere müzik ziyafeti sunacak

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.