banner913
banner932
banner1012

Tottenham'da koronavirüs depremi

banner1020

Premier Lig takımlarından Tottenham'da 8 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Testleri pozitif çıkan 8 kişiden 6'sının futbolcu, 2'sinin ise teknik heyet görevlisi olduğu kaydedildi

banner974
Tottenham'da koronavirüs depremi

banner971
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da 6 futbolcu ve 2 teknik heyet görevlisinin Koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.
TheAthletic'te yer alan habere göre; Tottenham'da Koronavirüs testleri pozitif çıkan 8 kişi, İngiliz hükümetinin uyguladığı pandemiprosedürleri kapsamında 10 gün süreyle zorunlu izolasyona girecek.
Koronavirüs testi pozitif çıkan kişilerin isimleri şimdilik gizli tutuluyor.
ZORLU FİKSTÜR BEKLİYOR
Tottenham söz konusu 10 günlük karantina sürecinde Avrupa'da ve Premier Lig'de oynayacağı birbirinden kritik 3 maçta bu önemli isimlerden yoksun kalacak.
AntonioConte ve öğrencileri, ilk olarak 9 Aralık tarihinde UEFA Konferans Ligi'nde Rennes ile karşılaşacak. Rennes sonrası 12 Aralık'ta ligde Brighton deplasmanına konuk olacak olan Tottenham, 16 Aralık'ta ise Leicester City ile kozlarını paylaşacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.