banner913
banner932
banner1012

Liverpool'da Barcelona maçı öncesi iki şok

banner1020

Liverpool Teknik Direktörü Klopp, Muhammed Salah ve Roberto Firmino'nun Barcelona ile bugün karşılaşacakları UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında forma giyemeyeceğini söyledi

banner974
Liverpool'da Barcelona maçı öncesi iki şok

banner971

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, ilk karşılaşmada 3-0 yenildikleri Barcelona'yı ağırlayacakları bugünkü rövanş öncesi Anfield Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Newcastle United'ı 3-2 mağlup ettikleri İngiltere Premier Lig maçında başına darbe alan Mısırlı kanat oyuncusu Muhammed Salah'ın Barcelona'ya karşı oynayamayacağını açıklayan Klopp, "Kendisini iyi hissediyor ama oynaması tıbbi açıdan uygun görülmedi." dedi.

Brezilyalı santrafor Roberto Firmino'nun da adale sakatlığı yüzünden takımı yalnız bırakacağını belirten Klopp, "Dünyanın en iyi forvet oyuncularından ikisi yarın oynayamayacak." ifadesini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.