banner913
banner932
banner1032
banner1038

Jose Mourinho yeniden Ada yolcusu

banner1020

İtalya Serie A temsilcisi Roma ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Portekizli teknik direktör JoseMourinho'nun İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın başına getirileceği iddia edildi

banner974
Jose Mourinho yeniden Ada yolcusu

banner971
Jose Mourinho'nun Roma macerası sona mı eriyor? İtalyan ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli teknik adamla ilgili İngiliz basınından dikkat çekici bir iddia geldi.
Newcastle United'ın teknik direktör EddieHowe ile yollarını ayırıp yerine Mourinho'yu getirmeyi planladığı ileri sürüldü.
Portekizli çalıştırıcı, Ada'da daha önce Chelsea, Manchester United ve Tottenham'da çalışmıştı.
JoseMourinho için Suudi Arabistan ve Brezilya ihtimalleri de masada...
Geçtiğimiz aylarda Suudi Arabistan'da çalışmaya yeşil ışık yakan 60 yaşındaki teknik adam, "Bir gün orada çalışacağımdan eminim; ama ne zaman olacağını bilmiyorum" ifadesini kullanmıştı.
Mourinho'nun, federasyon seçimlerinden sonra Brezilya Milli Takımı'nın başına getirileceği haberleri de yüksek sesle dillendirilmeye başladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.