banner913
banner932
banner1012

Güney’de futbolculardan büyük fedakarlık

banner1020

KOP ve Futbolcular Birliği arasında imzalanan anlaşmaya göre Güney’de 2. ve 3. Ligde forma giyen futbolcular sözleşmelerini maaş talep etmeden Mayıs ayına kadar uzattılar

banner974
Güney’de futbolculardan büyük fedakarlık

banner971
Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) binasında KOP yetkilileri ve Futbolcular Birliği bir araya gelerek 2. ve 3.Ligde forma giyen futbolcuların sözleşmelerini otomatik olarak Mayıs ayına kadar uzatan anlaşmayı imzaladılar.
Haftalardır süren müzakerelerden sonra KOP ve Futbolcular Birliği yetkilileri Nisan ayında sona erecek olan sözleşme sürelerini Mayıs ayına kadar uzatmada anlaştı. Taraflar böylece pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan liglerin başka bir sorun çıkmadan tamamlanmasını umduklarını ifade ettiler.
KOP Başkanı Koumas, anlaşmayı imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Futbolcular Birliği’ne ve 2.Lig ile 3.Lig’de forma giyen her bir futbolcuya gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim.
Bu liglerde forma giyen futbolcular, pandemiden etkilenen kulüplerimizden liglerin kesintiye uğramasından dolayı Mayıs ayında maaş talep etmemeyi kabul ettiler. En kısa zamanda yeniden normale döneceğimizi umuyorum.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.