banner913
banner932
banner1032
banner1038

Avrupa’nın zirvesinde Inter ve Girona haftayı kayıpsız geçti

banner1020

Almanya'da Bayer Leverkusen, Fransa'da ise Paris Saint-Germain (PSG) haftayı puan kayıplarıyla kapatırken, İspanya'da Girona, İtalya’da Inter haftayı kayıpsız geçtiler

banner974
Avrupa’nın zirvesinde Inter ve Girona haftayı kayıpsız geçti

banner971
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi arasında yer alan İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) mücadele hafta sonu devam ederken İngiltere Premier Lig'e kupa maçları nedeniyle ara verildi.
İtalya'da Inter, Almanya'da Bayer Leverkusen, İspanya'da Girona, Fransa'da ise Paris Saint-Germain (PSG), puan tablosunun zirvesinde yer aldı.
LİDER INTER, ZİRVE YARIŞINDA AVANTAJ YAKALADI
Serie A'nın zirvesindeki Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun kart cezası nedeniyle oynamadığı maçta Fiorentina'yıdeplasmanda 1-0 yendi.
Şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız'ın 78. dakikada oyuna girdiği ve uzun süre 10 kişi oynadığı karşılaşmada Empoli ile 1-1 berabere kalarak 5 hafta sonra puan kaybetti. Bologna ile evinde 2-2'lik eşitliğe razı olan Milan'ın da 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
Ligde 22 hafta sonunda bir maçı eksik Inter, 54 puanla zirvede yer aldı. Inter'i 53 puanlı Juventus ve 46 puanlı Milan izledi.
LEVERKUSEN PUAN KAYBETTİ, BAYERN MÜNİH ZİRVEYE YAKLAŞTI
Bayern Münih, deplasmandaAugsburg'u 3-2 yenerek namağlup lider Bayer Leverkusen'in puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaştı.
Bayer Leverkusen, sahasında BorussiaMönchengladbach ile 0-0 berabere kalarak 4 hafta sonra puan kaybı yaşadı.
Zirve yarışına tutunmaya çalışan takımlardan Stuttgart, sahasında Leipzig'i 5-2, Borussia Dortmund ise evinde Bochum'u 3-1 yendi.
Bundesliga'da 19. haftanın ardından Bayer Leverkusen, 49 puanla liderliğini sürdürdü. Bayern Münih 47, Stuttgart 37 ve Borussia Dortmund 36 puanla takibe devam etti.
LALİGA'DA GİRONA MAÇ FAZLASIYLA LİDER
Zirve mücadelesinde büyük heyecanın yaşandığı LaLiga'daGirona, deplasmandaCeltaVigo'yu 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü.
Real Madrid, 1-0 geriye düştüğü LasPalmasdeplasmanında 2-1 galip gelerek üst üste 5. maçını kazandı.
Barcelona, sahasında Villarreal'e 5-3 kaybederek ağır bir yenilgi yaşadı. Atletico Madrid ise evinde Valencia'yı 2-0 yenerek üçüncü sıraya yükseldi.
LaLiga'da 22. hafta geride kalırken Girona, 55 puan ve maç fazlasıyla lider durumda. Real Madrid 54, Atletico Madrid ve Barcelona 44'er puanla sıralandı.
PSG, BREST KARŞISINDA BİR PUANA RAZI OLDU
Ligue 1'in 19. haftasında lider PSG, sahasında Brest ile 2-2 berabere kaldı ve son 4 haftada ikinci kez puan kaybetti.
Zirve takipçilerinden Nice, sahasında Metz'i 1-0 yendi. Haftanın öne çıkan mücadelesinde ise Olimpik Marsilya ile Monaco 2-2 berabere kaldı.
Ligde 44 puanlı PSG, liderliğini sürdürdü. 38 puanlı Nice ikinci, 35 puanlı Brest ise üçüncü sırada yer aldı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.