banner913
banner932
banner1032
banner1038

Avrupa’da gol krallığı yarışında Kane açık ara önde

banner1020

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'da (Ligue 1) şampiyonluk yarışı, Premier Lig dışında sona ererken gol krallığı yarışı sürüyor

banner974
Avrupa’da gol krallığı yarışında Kane açık ara önde

banner971
İspanya'da Real Madrid, İtalya'da Inter, Almanya'da Bayer Leverkusen ve Fransa'da Paris Saint-Germain (PSG) şampiyonluğu garantilerken, İngiltere'de lider Arsenal ile bir maçı eksik ikinci sıradaki Manchester City arasında kıyasıya mücadele devam ediyor.
Gol krallığı yarışında ise LaLiga dışında diğer 4 ligde zirvede yer alan golcülerle en yakın takipçileri arasında fark açılıyor.
Premier Lig'de Manchester City'nin forveti Erling Haaland, Bundesliga'da Bayern Münih'in golcüsü Harry Kane, Serie A'da Inter'in skorer ismi Lautaro Martinez, LaLiga'da Girona'nın oyuncusu Artem Dovbyk ve Ligue 1'de PSG'nin forveti Kylian Mbappe, gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesindeki gol krallığı yarışında zirvede yer alan futbolcular şu şekilde:
 
Sıra Gol Krallığı Lideri Takımı Ligi Gol sayısı
1 Harry Kane Bayern Münih Almanya Bundesliga 36
2 Kylian Mbappe PSG Fransa Ligue 1 26
3 Erling Haaland Manchester City İngiltere Premier Lig 25
4 Lautaro Martinez Inter İtalya Serie A 23
5 Artem Dovbyk Girona İspanya LaLiga 20
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.