banner913
banner932
banner1012

Millete kamuda iftar da hayal

banner1020

Türkiye'de ekonomik sayılan kamu kurumlarının kafeterya ve yemekhaneleri de artık ateş pahası. Çoğu yer yüzde 100’ün üzerinde zam yaptı. Orman Genel Müdürlüğü’nün Merkez Kafeteryası iftar menüsü kişi başı 365 lira oldu

banner974
Millete kamuda iftar da hayal

banner971
Türkiye'de dar gelirli ve emeklinin Ramazan ayında restoranlarda iftar yapması hayal oldu. “Hesaplı” sayılan kamu kurumlarının kafeterya ve yemekhanelerine de artık güç yetmiyor.
Kamuya ait restoranlar da iftar sofralarını geçen yıla göre en az yüzde 100 zam yaptı. Ankara’da vatandaşların da yararlanabileceği kamu kurumlarından biri olan Orman Genel Müdürlüğü’nün Merkez Kafeteryası iftar tarifesine geçen yıla göre yüzde 100’den fazla zam yaptı.
OGM’nin kafeteryasında geçen yıl iftar menüsü 175 liraydı. Çocuk menüsü 85 lira, Ramazan pidesinin fiyatı ise 9 lira olarak belirlenmişti. Bu yıl ise iftar menüsü 365 liraya, çocuk et menüsü de 250 liraya çıktı. 9 liralık pide de 15 liraya yükseldi. Bu hesaba göre, ikisi yetişkin, ikisi çocuk dört kişilik bir ailenin
kamu kurumundaki iftarı bile bin 200 lirayı geçti. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.