banner913
banner932
banner1012

Mardin'de servis aracı devrildi, 6 ölü, 5 yaralı

banner1020

Ömerli ilçesinde kontrolden çıkan servis aracının devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre, 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

banner974
Mardin'de servis aracı devrildi, 6 ölü, 5 yaralı

banner971
Ömerli ilçesinde kontrolden çıkan servis aracının devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre, 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, kazada hayatını kaybedenlerin kamu görevlisi olduklarını söyledi. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, kazanın soruşturulması için iki cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Kaza, sabah saatlerinde Ömerli Midyat yolu Alıçlı köyü mevkisinde meydana geldi. Valilik ve üniversite çalışanlarının içinde bulunduğu sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 47 AT 479 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Fatma Kaya, Büşra Keleş, Kamuran Önen, Yusuf Tunç, Abdullah Macit ve Ruken Adam’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralılar F.A. (40), T.D.(30), H.A.(24), M.A.Ç. (37) ve A.Ç. (33) ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.