banner913
banner932
banner1032
banner1038

Antalya’yı sel vurdu

banner1020

Antalya'da gece yarısı başlayıp, sele dönüşen sağanak can aldı

banner974
Antalya’yı sel vurdu

banner971
Antalya kent merkezinde önceki akşam etkili olmaya başlayan sağanak, gece şiddetini artırdı. Yoğun yağış nedeniyle yollarda ve alt geçitlerde oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.
Sel, can kaybına da neden oldu. 
Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Ölü bulunan kişinin 47 yaşındaki Halil Yıldız olduğu öğrenildi.
6 İLÇEDE EĞİTİME ARA
Sel nedeniyle kentte 6 ilçede eğitime ara verildi.
Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Serik'te dün okullar tatil edildi.
Öte yandan bu ilçelerde görev yapan 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın kamu personelinin 1 gün idari izinli sayıldığı, merkez ilçelerinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevlerinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün süre ile tatil edildiği duyuruldu.
MOTOKURYELERE YASAK
Açıklamada, "İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle 5 merkez ilçemizde Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı,
ve Muratpaşa'da ikinci bir duyuruya kadar motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyecektir." ifadelerine yer verildi.
Antalya Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların eğitime hazır olamayacağından, Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde eğitime bugün de ara verileceğini açıkladı.
TC İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kepez'de 12 saatte metrekareye 330 kilogram yağış düştüğünü anlatan Karaloğlu, Muratpaşa'ya 242, Döşemealtı'na 91,8 kilogram yağış düştüğünü dile getirdi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.