banner913
banner932
banner1032
banner1038

Doğamızı göz göre göre zehirlemeyelim

banner1020

banner974
Doğamızı göz göre göre zehirlemeyelim

banner971
Ayaklı Gazete’ye bazı fotoğraflar yollayarak ulaşan bir çiftçi vatandaşımız, fotoğrafta görüldüğü gibi çiftçilerin ekinlerine attıkları ilaçların poşetlerini ve plastik şişelerini doğada gelişi güzel bıraktıklarına dikkat çekerek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştı.
Duyarlı çiftçi vatandaşımız fotoğrafları bizlerle paylaşarak çiftçilere şöyle seslendi:
“Değerli çiftçi abilerim, kardeşlerim.
Konumun neresi olduğunun bir önemi yok, ancak kullandığımız ilaç şişelerini lütfen doğada bırakmayın. İçerisinde kalan ilaçlar, hayvanlarımıza zarar vermek yanında yer altı kaynaklarına karışmaktadır. Ayrıca plastikler ovada çürümeyerek yüzyıllar boyunca tamamen zarar vermeye devam edecektir.
Evinize getirip biriktirip imha edelim. Resimlerin birisi ovada bulduklarım, diğeri ise benim hepsini kendi ambarımda toplayarak imha ettiklerimin kanıtıdır..
Doğamıza iyi bakalım ki bulalım oda bize baksın. Doğamızı göz göre göre zehirlemeyelim
Bu arada bunların hepsini imha etmek üzere topladım…”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.