banner913
banner932
banner1012

Karantinasız kontrollü açılım için yol bulmalıyız

banner1020

Otelciler Birliği, siyasilere açık çağrı yaptı ve ülkeyi kapatmanın sürdürülebilir olmadığına dikkat çekerek "karantinasız ama kontrollü açılım için bir yol bulmalıyız" dedi

banner974
Karantinasız kontrollü açılım için yol bulmalıyız

banner971

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB) siyasilere açık çağrı yaparak ülkeyi kapatmanın sürdürülebilir olmadığına dikkat çekerek "karantinasız ama kontrollü açılım için bir yol bulmalıyız" dedi.
Birlik Başkanı Dimağ Çağıner şu ifadeleri kullandı:
"Tüm siyasi partilere KITOB olarak açık çağrımızdır; kapanma ile covid'den korunmak mümkün olsa bile sürdürebilir değildir. Sağlıklı açılım için popülizm içermeyecek, karantinasız ama kontrollü açılım için bir yol bulmalıyız. Turizm ve etkilediği sektörlerin çökmesi tüm toplumu etkileyecektir. Çözüm; birlikte bulacağımız sağlıklı açılım yolunun çalışır ve denetlenebilir olmasını sağlamaktır, bunun için de toplumsal uzlaşı olması şarttır. Mecliste temsil edilen partilerin birer temsilcisi olacak bir çalışma grubu oluşturmalıyız. Bu çalışma grubu bulduğu yöntemi bilim kuruluna kabul ettirdikten sonra hükümetin de onayını alarak acil uygulamaya koymalıdır."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.