banner913
banner932
banner1012

Teniste hedef ilkokullar

banner1020

KKTF yönetim kurulu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığını ziyaret ederken, müsteşar Mehmet Burhan ile görüştü. Görüşmede, tenisin ilkokul seviyesinde eğitime kazandırılması konusunda mutabakata varıldı

banner974
Teniste hedef ilkokullar

banner971

Hasan Gazioğlu başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu(KKTF) yeni yönetim kurulu Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığını ziyaret edip, müsteşar Mehmet Burhan ile görüştü.

Ziyaret ile ilgili olarak KKTF yeni yönetim kurulunun açıklaması şöyle:

Yönetim kurulu olarak başlangıç vizyonumuz içerisinde yer alan okullarımızda tenisin sürekliliği ve daha geniş tabana yayılması hususunda Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı müsteşarımız Mehmet Burhan ile ilk resmi toplantımızı gerçekleştirdik.

Amacımız Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile işbirliği içerisinde beden eğitimi öğretmenlerimiz ve tenis antrenörlerimizin birlikteliği ile tenisin ilkokul seviyesinde eğitime kazandırılması konusunda mutabakata varıldı.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.