banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’nın umudu Sörling

banner1020

Kuzey Kıbrıs'a gelerek Lefkoşa Veteran Masa Teniscileri Derneği’ni ziyaret eden Petra Sörling, ITTF başkanlığı için aday oldu

banner974
Lefkoşa’nın umudu Sörling

banner971
Yusuf KARAYUSUFOĞLU
İsveç Masa Tenisi Federasyonu başkanı ve Uluslararası Masa Tenisi Federeasyonu (ITTF) mali işler başkan yardımcısı PetraSörling,ITTF başkanlığı için aday oldu.
İsveç Masa Tenisi Federasyonu tarafından Eylül ayında executive toplantısında yapılacak ITTF başkanlığı için aday gösterilen Sörling,bu konuda yayınladığı bir mektupla adaylığını resmi olarak açıkladı.
PetraSörling, Lefkoşa Veteran Masa Teniscileri Derneği’nin (LVMTSD) daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'a özel bir ziyaret gerçekleştirmiş ve ülkemizdeki masa tenisi faaliyetlerini gözlemlemişti. LVMTD Başkanı Fadıl Olguner yayınladığı basın bildirisinde, Sörling’in adaylığının kendileri için bir sürpriz olmadığını, bunun zaten beklendiğini belirtti.
Olguner sözlerine devamla şöyle konuştu: “Sörling’inITTF'i daha iyi bir noktaya getireceğine inanıyorum.Kendisine başarılar dilerim. Dileğimi kendisine de ilettim.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.