banner913
banner932
banner1012

Gazioğlu: Şampiyon tenisçimiz desteklenmeli

banner1020

Hasan Gazioğlu, Eliz Maloney’i başarılarından dolayı kutlarken, Eliz Maloney’e destek verilmemesine tepki gösterip, şampiyon tenisçimizi desteklememiz gerektiğini açıkladı

banner974
Gazioğlu: Şampiyon tenisçimiz desteklenmeli

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu başkanı Hasan Gazioğlu, Eliz Maloney’i başarılarından dolayı kutlarken, Eliz Maloney’e destek verilmemesine tepki gösterip, şampiyon tenisçimizi desteklememiz gerektiğini açıkladı.
Hasan Gazioğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
“Eliz Maloney bizi gururlandırıyor. Biz ona destek veriyor muyuz? Maalesef vermiyoruz. Eliz Maloney’e devlet desteği yoktur.
Buradan hem siyasete hem de spora destek veren is insanlarına aracı olayım. Futbola ciddi paralar yatıran bir sürü iş adamı arkadaşım vardır. Eliz'in, Dünya sıralamasında iddialı noktaya gelmesi için ihtiyacı, iyi bir futbolcunun yıllık aldığı paranın yarısı bile değildir. Ama yaşatacağı gurur ve ülkeye sağlayacağı fayda çok büyüktür. Bu gencimizi destekleyelim. Bu değerler kolay kazanılmıyor. Eliz Maloney, sana ve ailene çıktığınız yolda başarılar dilerim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.