banner913
banner932
banner1012

Bi Care Insurance 2024 Tenis Ligi’nde yarı finalistler belirlendi

banner1020

banner974
Bi Care Insurance 2024 Tenis Ligi’nde yarı finalistler belirlendi

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Bi Care Insurance 2024 Tenis Ligi A ve B gruplarında oynanan zevkli ve çekişmeli grup mücadeleleri ile yarı final eşleşmeleri belirlendi.
Ligin A grubunu birinci tamamlayan Gönyeli Tenis Kulübü ile ikinci sırada tamamlayan Girne Amerikan Üniversitesi takımları yarı finale çıkmayı başardı.
B grubunu ise ilk sırada tamamlayan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ve ardından ikinci bitiren Lefkoşa Şehir kulübü de yarı finale yükselen takımlar oldu.
Bİ CARE INSURANCE 2024 TENİS LİGİ Yarı Final karşılaşmaları 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 11:00 de Girne Belediyesi Tenis Kulübü kortlarında başlayacak maçların ardından finalistler belirlenecek. Final maçları ise 27 Nisan 2024 de Gönyeli Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşecek. 
KKTF Bi Care Insurance 2024 Tenis Ligi’nde yarı final maçları;                   
GÖNYELİ TENİS KULÜBÜ – LEFKOŞA ŞEHİR KULÜBÜ
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ TENİS KULÜBÜ – GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.