banner913
banner932
banner1012

Yusuf Yönlüer anılacak

banner1020

banner974
Yusuf Yönlüer anılacak

banner971
Tenis sporuna uzun yıllar hizmet veren ve birçok başarılı sporcu yetiştiren Yusuf Yönlüer, ölümünün 10’uncu yılında kabri başında anılıyor.
Gönyeli Tenis Kulübü tarafından yapılan açıklamada, 21 Aralık 2013’te genç yaşında aramızdan ayrılan Yusuf Yönlüer için 21 Aralık 2023 Perşembe günü saat 14:00’te Gönyeli Mezarlığı’ndaki mezarı başında bir anma töreni düzenlenecek.
Gönyeli Tenis Kulübü Başkanı Merter Refikoğlu anma töreni ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülke tenisine büyük katkısı olan, bu alanda birçok sporcu yetiştiren ve genç yaşta aramızdan ayrılan Yusuf Yönlüer’i bir kez daha özlemle anıyoruz. Her yıl olduğu gibi vefatının 10’uncu yılında da Gönyeli Mezarlığı’nda bulunan kabri başında buluşuyor ve Yusuf Yönlüer’i, tüm sevenleriyle birlikte anıyoruz” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.