banner913
banner932
banner1012

Yamaççılarımız destek olmadan Avrupa’da yarıştı

banner1020

Devlet desteğinden yoksun olarak Türkiye adına yarışan yamaç paraşütü milli sporcularımız, maddi sıkıntılardan dolayı takım sayısında 1 kişi eksik olarak Makedonya’da Yamaç Paraşütü Hedef Avrupa Kupası katıldılar

banner974
Yamaççılarımız destek olmadan Avrupa’da yarıştı

banner971
Yamaç paraşütçülerimiz, Yamaç Paraşütü Hedef Avrupa Kupası (Paragliding Accuracy World Cup) Makedonya ayağına Türkiye Milli takım adına katıldılar.
Umut Akçil, Cemal Direkci ve Serhat Karaduman’dan oluşan milli takım ekibimiz deneyim yarışmada kazandı. 7 Ekim tarihinde Makedonya’da organize edilen Dünya Şampiyonasına milli takımı sporcularımız Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi sponsorluğunda katıldılar.
Yarışmaya 61 sporcu katılarak yarışırken, yamaçparaşütçülerimizyarışmada başarı elde edemediler. 8 tur sonucunda Umut Akçil dördüncü, Cemal Direkci beşinci olurken, maddi sıkıntılardan dolayı takım sayısında 1 kişi eksik katıldıkları yarışmacılarımız takım halinde başarılı elde edilemediler. Son uçuşa kadar önde olan Umut Akçil yere düşmesi sonucu birinci sıradan dördüncü sıraya geriledi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) milli takımı sporcularına devletten beklenilen destek ve katkıların yapılmaması ise milli takım kafilemizi üzüp, motivasyonlarını bozdu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.