banner913
banner932
banner1012

Üstel: “Kulüplerimize elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz”

banner1020

Başbakan Ünal Üstel, Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Başkanı ve yönetim Kurulu’nu kabulünde yaptığı açıklamada hükümet olarak kulüplere ellerinden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı

banner974
Üstel: “Kulüplerimize elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz”

banner971
Başbakan Ünal Üstel Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Başkanı Münür Özler ve yönetim kurulu üyelerini kabul ederek görüştü. Başbakan Ünal Üstel’e kabulünde spordan sorumlu Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu eşlik etti.
Başbakan Ünal Üstel kabülde yaptığı konuşmasında Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü başkanı ve yönetim kurulu misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Üstel; “Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü bizim için çok değerlidir. Spor kulüplerimizin varlığını sürdürebilmesi ve gençlerimizi spor aktivitelerine yönlendirip oralarda kümelenmesini sağlamak adına gerek Başbakanlık olarak gerekse Spor Dairesi olarak imkanlarımız dahilinde elimizden gelen katkıyı sağlıyoruz. Sağlamaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile  Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nde yeni görev alan Başkan Münür Özler ve yönetim kuruluna başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Başkanı Münür Özler de konuşmasında, “Bu yoğunlukta bize vakit ayırdığı için Başbakanımız Ünal Üstel’e teşekkür ederiz. Bizler Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nü yaşadığı zor dönemden kurtarmak için bu göreve talip olduk.  Desteğiniz bizler için çok önemlidir” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.