banner913
banner932
banner1012

Thomas Lemar, Arsenal’e doğru

banner1020

21 yaşındaki kanat oyuncusu kendisini Kuzey Londra'nın kırmızı-beyaz yakasına götürecek bir transfere doğru adım adım gidiyor

banner974
Thomas Lemar, Arsenal’e doğru

banner971

ArsenalMonaco'lu genç yıldız Thomas Lemar'ın bitirmeye giderek yaklaşıyor.

21 yaşındaki oyuncu Arsene Wenger'in bu yaz ki transfer listesinde 14 gol ve 11 asistle kanattan rakip kaleleri tarumar ettiği sezonun ardından en üst sıradaydı.

Wenger kısa süre önce Arsenal'ın sorumlu yöneticisi Ivan Gazidis'le beraber Nice'de görülmüş, ikili yazın şimdiye kadarki kısmını Ligue 1'den yapmak istedikleri transferler için harcıyordu.

Wenger diğer yandan Lemar'ın transferinin Monaco'daki diğer ve büyük hedef Kylian Mbappe için yolu açabileceğini de umuyor. Goal'ün aldığı bilgiye göre Arsenal'ın patronu 18 yaşındaki harika çocuğun peşini hala bırakmış değil.

Lemar için ise Arsenal'a gelmek Alex Iwobi ve Alex Oxlade-Chamberlain'le forma yarışı yapmak anlamına gelecek. Fakat Ox'un yeni sözleşmesinin durumu Liverpool ve Chelsea de aklını çelmeye çalışırken hala belli değil.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.