banner913
banner932
banner1012

Şimşek taburcu oldu

banner1020

Serkan Şimşek, Covid – 19 hastalığını yenerken, dün taburcu oldu. Serkan Şimşek, psikolojik olarak oldukça zor bir süreç geçirdiğini ancak sevindirici olanın sevildiğini anlamak olduğunu söyledi

banner974
Şimşek taburcu oldu

banner971
Soydan SAKALLI
Futbolumuzun başarılı hakemlerinden Serkan Şimşek, Covid – 19 hastalığını yenerken, dün taburcu oldu.
Serkan Şimşek’i, Haspolat’taki evinde ilk karşılayan kişi ise sağır ve dilsiz komşusu Adnan oldu. Serkan Şimşektaburcu olduktan sonra şu açıklamaları şöyle:
“Hastalığı semptomsuz atlattım. Ancak psikolojik olarak oldukça zor bir süreç geçirdim. 20 gün boyunca yaşadıklarım anlatılmaz.
İşin sevindirici yanı ise sevildiğimi anlamak oldu. Başta futbol camiasından olmak üzere birçok insan sürekli olarak bana ulaşarak moral verdi. Bu da beni çok mutlu edip duygulandırdı. Kimsenin bu hastalığa yakalanmamasını temenni ederim. Bu nedenle de herkes kişisel önlemini alsın.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.