banner913
banner932
banner1032

Sapsızoğlu ve Dereliköylü, yılı salonda çalışmayla tamamladılar

banner1020

banner974
Sapsızoğlu ve Dereliköylü, yılı salonda çalışmayla tamamladılar

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu ve Akçay Muhtarlığı içerisinde, imece usulüyle yapımı devam eden Akçay Mehmet Erge Spor Kompleksi ile Koopbank Birkan Uzun CimnastikSalonu’nda tamirat ve tadilat işlerinin sonuna geldik.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, yönetim kurulu üyesi Selman Toprak ve Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü yılın son günü sabahın erken saatlerinde, atıl bir ambardan sporumuza hizmet edecek bir salona dönüşen Koopbank Birkan Uzun CimnastikSalonu’nda çalışma gerçekleştirdiler. 
Ocak ayı içerisinde açılışının yapılması hedeflenen Akçay Mehmet Erge Spor Kompleksi ile Koopbank Birkan Uzun Cimnastik Salonundaki tüm eksiklikler giderilirken, son rötuşlar yapılıyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.