banner913
banner932
banner1032

Erhan Çınar bilmecesi!

banner1020

Miracle Değirmenlik kendi basın grubundan Mormenekşe'nin yıldız golcüsü Erhan Çınar transferini duyururken konu ile ilgili olarak Mormenekşe Kulübü bu transfere kendilerinin onayı olmadığını açıkladı

banner974
Erhan Çınar bilmecesi!

banner971
AKSA Birinci Lig'de lider durumda bulunan Miracle Değirmenlik kendi basın grubundan Mormenekşe'nin yıldız golcüsü Erhan Çınar transferini duyururken konu ile ilgili olarak Mormenekşe cephesinden tepki gelmekte gecikmedi. Erhan Çınar transferinin kendilerinin onayı olmadan yapıldığını söyleyen ve olaya ciddi tepki koyan Mormenekşe Kulüp Başkanı Metin Menekşeli, Değirmenlik yönetiminin iki haftadan beri futbolcularının kafasını karıştırdığını ve en nihayetinde de sanki kulübün onayı alınmış ve transfer gerçekleşmiş gibi fotoğraflar servis edildiğini gördüğünü dile getirdi. Karşı tarafın algı yaratmaya çalıştığını düşündüğünü belirten Başkan Menekşeli, Erhan ile sözleşmelerinin olduğunu, verilen paralar bulunduğunu ve eğer Değirmenlik kulübü bu oyuncuyu transfer etmek istiyorsa önce kendileri ile masaya oturması gerektiğinin bilinmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek; camianın da olaya son derece tepkili olduğunu ve telefonlarının durmadığını vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.