banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu: Sayılar ve hedeflerimiz gerçekçidir

banner1020

Hasan Sapsızoğlu,“Yardımcı antrenörlük kursumuzu tamamladık.32 yeni yardımcı antrenörümüzle birlikte toplam 102 antrenörümüz oldu. 10 bin çocuğumuza ulaşma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hesap ortada, sayılar ve hedeflerimiz gerçekçidir. 100 antrenör, 100 çocuğumuza dokunduğu an hedefimiz olan 10 bine ulaşacağız.” açıklamasını yaptı

banner974
Sapsızoğlu: Sayılar ve hedeflerimiz gerçekçidir

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, 1. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursu tamamlandı.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonunda başlatılan kursun uygulama eğitimi Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunda yapıldı. Kursa bizzat katılan KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu kursla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Cimnastik ailesi olarak Pazar demeden genişlemeye devam ediyoruz. 13 gündür devam eden 1. Kademe Artistik Cimnastik yardımcı antrenörlük kursumuzu tamamladık.
Bu kursta başarı elde eden 32 yeni yardımcı antrenörümüzle birlikte toplam 102 antrenörümüz oldu. Cimnastik Federasyonu olarak koymuş olduğumuz 10 bin çocuğumuza takla attırma hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Hesap ortada, sayılar ve hedeflerimiz gerçekçidir. 100 antrenör, 100 çocuğumuza dokunduğu an hedefimiz olan 10 bine ulaşmış olacağız.
Kursumuzu başarılı bir şekilde tamamlayan takım arkadaşlarımızı tebrik ederim. Antrenörlük yaşantılarında destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu güzelliğin oluşmasında emeği geçen eğitim komitemize ve eğitmenlerimize çok teşekkür ederiz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.