banner913
banner932
banner1012

Okçulukta aday hakem kursu düzenlenecek

banner1020

banner974
Okçulukta aday hakem kursu düzenlenecek

banner971

Ferdi Çiftçi başkanlığındaki Okçuluk Federasyonu yönetim kurulu, yeni hakemler yetiştirmek amacıyla aday hakem kursu düzenledi.

22-23 Şubat tarihlerinde Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içindeki federasyon binasında gerçekleştirilecek kurs 9-17 saatleri arasında yeralacak.25 kişi ile sınırlı tutulacak kursa katılmak isteyenlerin Okçuluk Federasyonu’na başvuruda bulunarak gerekli belgeleri teslim etmeleri istendi.

Federasyon Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; Lefkoşa’da Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki Okçuluk Federasyonu Seminer Salonunda 2 gün süre ile gerçekleştirilecek olan Aday Hakemlik Kursu ücretinin 100-TL olduğu, başvuruların ise 20 Şubat Perşembe gününe kadar devam edileceği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.