banner913
banner932
banner1032

Öğretmenler dostluk maçında buluştular

banner1020

Kıbrıslı Türk ilkokul öğretmenleri ile Kıbrıslı Rum ilkokul öğretmenleri dostluk maçında buluştular. Kıbrıslı Türk ilkokul öğretmenleri 6-5 kazandılar

banner974
Öğretmenler dostluk maçında buluştular

banner971

Kıbrıslı Türk ilkokul öğretmenleri ile Kıbrıslı Rum ilkokul öğretmenleri geçtiğimiz akşam Göçmenköy Stadında oynanan dostluk maçında buluştular.

Zaman zaman çiseleyen yağmur altında, dostça ve centilmence geçen maçta büyük çekişme yaşandı. Kıbrıslı Rum ilkokul öğretmenleri maçın ilk devresini 4-2 önde kaparlarken, ikinci devrede daha üstün olan Kıbrıslı Türk ilkokul öğretmenleri, maçı 6-5 kazandılar.

Kıbrıslı Türk Öğretmenler Sendikası genel sekreteri Şener Elcil'in de izlediği maç sonrasında ise öğretmenler hep birlikte yemek yediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.