banner913
banner932
banner1012

Metin Turunç kemer koruma maçına çıkacak

banner1020

Boksta Avrupa Şampiyonası kemerini kazanan Metin Turunç, Cumartesi günü kemer koruma maçına çıkacak

banner974
Metin Turunç kemer koruma maçına çıkacak

banner971
Metin Turunç, 29 Ocak Cumartesi günü İstanbul’da Kemer koruma maçına çıkacak. Demir Yumruk lakaplı milli boksör Metin Turunç antrenörü Dindar Gölçek ile adadan ayrılırken, İstanbul’a gitti.
Aralık ayında Avrupa Şampiyonluğu ile adaya dönen Metin Turunç, bu kez İstanbul’da Kemer’i koruma maçına çıkacak. Adadan ayrılmadan önce açıklama yapan Metin Turunç, Cumartesi günü kemeri koruma maçına çıkacağını, geçmiş dönemlerde yaptığı maçlardan daha zor ve anlamlı bir maça çıkacağını söyledi.
Hedefinin belli olduğunu unvanı ve kemeri koruma adına tek düşüncesinin maçı yine kazanmak olduğunu belirten Metin Turunç, iyi durumda olduğunu da sözlerine ekledi.
Metin Turunç’un antrenörü Dindar Gölçek ise adadan ayrılmadan önce yaptığı açıklamada hem mental hem de fiziksel olarak iyi durumda olduklarını, Cumartesi çıkacakları kemer koruma maçına hazır olduklarını söyledi.
Tek düşüncelerinin yine kazanmak olduğunu ifade eden Dindar Gölçek, Metin’in Cumartesi günü çıkacağı maçtan yine galip döneceğine inandığını da vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.