banner913
banner932
banner1012

Maraş’ta 60 sporcu kulaç atacak

banner1020

Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu, Maraş’ta 60 sporcunun katılımıyla Barış ve Özgürlük Açık Su Yüzme Maratonu düzenliyor

banner974
Maraş’ta 60 sporcu kulaç atacak

banner971
Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu, Maraş’ta Barış ve Özgürlük Açık Su Yüzme Maratonu düzenliyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Maraş’ta düzenlenecek Barış ve Özgürlük Açık Su Yüzme Maratonunun tarihi öneme haiz olduğunu söyleyerek;"Biz Maraş'ı özel mülkiyetin dışında tüm kamu mallarını ve plajlarını kullanıma açacağız.
Maraş’taki kamu mallarında yani parklarında, yollarında, sahillerinde, okullarında, mescid ve diğer ibadethanelerinde Türklerin de söz ve kullanım hakkı var. İşte bu maraton bu hakkımızı kullanma açısından önemlidir. Bu güzel etkinliğe Maraş’ın eski sakini Rumları da davet ediyoruz. Buyursunlar. Spor dostluğun ve kardeşliğin öne çıktığı insani bir eylemdir." dedi.
Müsabaka Maraş'ta 18 Temmuz 2021 tarihinde saat 10.00'da düzenlenecek. 15 yaş ve Büyük  Kadın – Erkek 3000 m, 14 yaş ve Küçük Kız – Erkek 1500 m müsabakalarının yapılacağı maratona60 sporcu katılabilecek.
Maraton için  son başvuru tarihi 15 Temmuz 2021 olarak açıklanırken, Başvurular;  [email protected] adresinden ve  0533 868 80 30 numaralı telefondan yapılabilecek.
Maratona katılacak olanlarla ilgili genel kurallar ise şöyle;
1.         Müsabakaya 2021 yılı yüzme lisansı vize olan sporcular girebilir.
2.         14 yaş ve küçükler isterlerse başvuru yaparken belirtmek kaydı ile bir üst yaş grubunda müsabakaya katılabilirler.
3.         Müsabaka yaş kategorileri
14 YAŞ ve KÜÇÜKLER KIZ/ERKEK
15-24 YAŞLARI ARASI KADIN/ERKEK
25-34 YAŞLARI ARASI KADIN/ERKEK
35-44 YAŞLARI ARASI KADIN ERKEK
45+ YAŞ KADIN ERKEK GENEL KLASMAN  KADIN ERKEK
4.         Müsabakaya başvuracak sporcular başvuru adresine ad soyad/doğum tarihi ve cinsiyet belirterek başvuru yapabilirler. Katılımcı sayısı dolduğu zaman kayıtlar kapanacaktır.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.