banner913
banner932
banner1032
banner1038

LTB Başkanı Harmancı, Çetinkaya Başkanı Tatar ile görüştü

banner1020

banner974
LTB Başkanı Harmancı, Çetinkaya Başkanı Tatar ile görüştü

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde olağan genel kurulda başkanlık görevine seçilen Mehmet Tatar ve beraberindeki yönetim kurulunu kabul etti.
Tatar’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Harmancı, LTB olarak spor kulüpleri ile işbirliklerine her zaman hazır olduklarını, bu kapsamda ülkenin en köklü camialarından olan Çetinkaya ile ortak çalışma yürütmeyi arzu ettiklerini dile getirdi.
Çetinkaya Kulübü Başkanı Mehmet Tatar da konuşmasında, kulüp olarak tesisleşmeye büyük önem verdiklerini, bu yönde atacakları adımlarda LTB’nin desteğinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
Ziyaret sonrasında Kulüp Başkan Tatar, LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya üzerinde ismi olan yeni sezon formasını takdim etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.