banner913
banner932
banner1012

KTSYD yönetimi Büyükelçi Feyzioğlu’nu ziyaret etti

banner1020

banner974
KTSYD yönetimi Büyükelçi Feyzioğlu’nu ziyaret etti

banner971
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Necati Özsoy ve yönetimi, 40.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Devlet yetkililerine yaptığı ziyaretlerine TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu makamında ziyaret ederek devam etti.
KTSYD Başkanı Necati Özsoy ziyarette yaptığı konuşmada derneğin 40. Yılını gururla kutladıklarını, ülkemizde sivil toplum örgütleri arasında güçlü bir yapıya sahip olan derneğin spor, eğitim ve sosyal aktiviteler ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Özsoy 40.Yılı geride bırakırken derneğin kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya sahip olduğunu da vurguladı.
Türkiye Spor Yazarları Derneği ile ikili ilişkilerin çok iyi bir seviyede olduğunu, KTSYD’nin dışa açılım konusunda da TSYD ile birlikte hareket edileceğini söyledi.
TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu da kabulde yaptığı konuşmada KTSYD’yi 40. Yılından dolayı kutladı ve Başkanı Necati Özsoy ile yönetim kurulunu çalışmalarından dolayı tebrik etti. Spor yazarlarının kamuoyunda önemli bir güce sahip olduğunu ifade eden Feyzioğlu, KTSYD’nin bu gücü ile ülke sporuna yön veren bir yapıda olduğunu ve bu gücün doğru adımlarla kullanılması gerektiğini belirtti.
Feyzioğlu ayrıca KTSYD’nin çalışmalarını takip ettiğini ve aktivitelerini de memnuniyetle izlediğini belirtti. Feyzioğlu, KTSYD’nin etkinliklerine de her zaman seve seve katılabileceğini sözlerine ekledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.