banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı şampiyon

banner1020

Yıldızlar Turnuvasında, Yenicami ile Küçük Kaymaklı arasında oynanan final maçını penaltı vuruşları sonunda kazanan Küçük Kaymaklı şampiyonluğa ulaştı

banner974
Kaymaklı şampiyon

banner971
Yenicami Akademi tarafından Ortaköy Sahasında düzenlenen Yıldızlar Turnuvası oynanan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı.
Türk Ocağı, Baf Ülkü Yurdu, Küçük Kaymaklı ile Yenicami U13 (2008-2009) yaş gruplarının katıldığı turnuvada Yenicami ile Küçük Kaymaklı U13 Takımları finale yükselmişlerdi. Turnuvada 3.'lük – 4.'lük maçında Baf Ülkü Yurdu ile Türk Ocağı karşılaştı. Rakibini mağlup eden Türk Ocağı, üçüncü oldu.
Final maçı ise üçüncülük maçı sonrasında Küçük Kaymaklı ile Yenicami arasında oynandı. Büyük çekişme içerisinde geçen maç 1 – 1 berabere tamamlanırken, penaltı vuruşları sonunda Küçük Kaymaklı şampiyonluğa ulaştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.