banner913
banner932
banner1012

Hakan Tazegül ve Eser Kurt Trabzon’da kürsüde

banner1020

44. Uluslararası Trabzon yarı maraton (21 Km) yol koşusuna Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü Ordu Milli Takımı ile katılan atletlerimiz Hakan Tazegül ve Eser Kurt takım halinde birinci oldular

banner974
Hakan Tazegül ve Eser Kurt Trabzon’da kürsüde

banner971
Türkiye Atletizm Federasyonu Trabzon Atletizm İl Temsilciliği 2024 sezonu 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Türkiye Yarı Maratonu şampiyonası 1. kademe yarışmaları Trabzon’da yapıldı. 44. Uluslararası Trabzon yarı maraton (21 Km) yol koşusuna Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü Ordu Milli Takımı ile katılan atletlerimiz Hakan Tazegül, Eser Kurt takım halinde birinci olarak önemli başarıya imza atıldı. Trabzon yapılan yarı maraton yol koşusuna elit atlet katılarak dereceye girebilmek için yarıştı. Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü Ordu Milli Takım adına yarışan Hakan Tazegül, Eser Kurt ekip arkadaşları ile birlikte iddialı hazırlandıkları yarışmada 9 takım arasında takım halinde birinci gelerek önemli başarıya imza atıldı. 
40-44 YAŞ GRUBUNDA BİRİNCİ
Trabzon 44. Uluslararası yarı maraton yol koşusunda Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü Ordu Milli Takımı ile katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sporcumuz Hakan Tazegül 40-44 yaş grubunda 21 km yol koşusunu 1 saat, 11 dakika, 34 saniye ile birinci olarak çok önemli başarı elde etti. 44. Uluslararası Trabzon yarı maraton (21 Km) yol koşusuna katılan ülkemiz atletlerinden Eser Kurt ise 1 saat, 12 dakika, 07 saniye ile 40-44 yaş grubunda ikinci oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.