banner913
banner932
banner1012

Efe, bronz madalya kazandı

banner1020

KKTC Kickboks Milli Takımı sporcusu Yusuf Efe Yetimoğlu 6.Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Kupası’nda bronz madalyanın sahibi oldu

banner974
Efe, bronz madalya kazandı

banner971
6. Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Kupası, 08 – 11 Nisan 2021 tarihleri arasında, Türkiye’nin Antalya şehrinde yapıldı. Üç gün boyunca devam eden yarışlarda ülkemiz 1 antrenör ve 4 sporcu ile temsil edildi.
28 ülkeden 2200 sporcunun katıldığı ve bayrağımız ile yarıştığımız Avrupa Kupasında sporcularımız güzel müsabakalar çıkarttılar. Çekişmeli mücadelelerin yer aldığı Avrupa Kupasında 89 Kg. Genç Erkekler, KickLight disiplininde yarışan sporcumuz Yusuf Efe Yetimoğlu bronz madalyanın sahibi olmayı başardı.
Federasyon başkanı Niyazi Demirel, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada “Böylesi önemli bir organizasyonda ülkemizin bayrağımız ile temsil edilmesinden büyük gurur duyduk. Ülkemiz için önemli bir başarıdır. Sporcularımızı yarışmalarda gösterdikleri mücadeleden ve alınan dereceden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim.” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.