banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonu, Sivil Savunma ile protokol imzaladı

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Gazimağusa Bölge Müdürü Kamil Ağcabay arasında işbirliği protokolü imzalandı

banner974
Cimnastik Federasyonu, Sivil Savunma ile protokol imzaladı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile işbirliği protokolü imzaladı.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Gazimağusa Bölge Müdürü Kamil Ağcabay arasında imzalanan protokolla ilgili olarak Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:
“Cimnastik Federasyonu olarak ülke sporumuza ve çocuklarımıza daha da fazla olanak sağlamak adına Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile işbirliği protokolü imzaladık.
Gaylemiz özelde cimnastik genelde ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirirken, özgüveni yüksek sağlıklı bireyleri ülkemize kazandırmaktır.
Bu bağlamda çocuklarımıza verilen önem için Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığına, Gazimağusa Bölge Müdürlüğüne ve müdürümüz Kamil Ağcabay’a, cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.