banner913
banner932
banner1012

Cengiz Topel Open Golf Turnuvası şampiyonu Chris Moores

banner1020

Golf Federasyonu organizasyonu ile gerçekleşen Cengiz Topel Open Golf Turnuvası Şampiyonu 40 Puan ile Chris Moores oldu

banner974
Cengiz Topel Open Golf Turnuvası şampiyonu Chris Moores

banner971

CMC Golf Kulübü Yeşilyurt Sahasında 10 Mart Pazar gün, Golf Federasyonu organizasyonu ile gerçekleşen Cengiz Topel Open Golf Turnuvası Şampiyonu 40 Puan ile Chris Moores oldu. Stableford formatında 18 çukur ve Course Handicap’ın % 95’i baz alınarak oynanan turnuvada 37 Puan ile Mahmut Kahraman Net İkincisi olurken, Vincent Allan da 36 Puan ile Net üçüncülüğünü elde etti. 

Turnuva’nın Gross Birinciliğini 24 Puan ile John Alexander Murray alırken, turnuvanın diğer özel ödülleri olan Nearest to the Pin ödülünü Chris Moores, Longest Drive ödülünü de John Alexander Murray kazandı. 

Turnuva sonrası, Golf Federasyonu Başkanı Ali Ratip Doğruer ve CMC Golf Kulübü Kaptanı Bob Hodge tarafından kazananlara ödülleri takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.