banner913
banner932
banner1032
banner1038

Cahitoğlu: Başarılı sporcularımıza desteğimiz devam edecek

banner1020

Başbakanlık Müsteşarı Cahitoğlu, Atıcılık’ta Türkiye Şampiyonu olan Cemre Bumin’i kabul ederken, Başbakanlık olarak eldeki imkanlar çerçevesinde başarılı sporculara desteklerinin devam edeceğini vurguladı

banner974
Cahitoğlu: Başarılı sporcularımıza desteğimiz devam edecek

banner971
Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, milli sporcu Cemre Bumin’i kabul etti. Genç sporcuyu tebrik eden Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, ülkemiz sporcularının bireysel alanda da ne kadar yetenekli olduklarını bir kez daha gördüklerini belirterek, Başbakanlık olarak eldeki imkanlar çerçevesinde başarılı sporculara desteklerinin devam edeceğini vurguladı.
Geçtiğimiz hafta Konya’da düzenlenen Skeet Türkiye Şampiyonası’nda Skeet dalında rekor kırarak Türkiye Şampiyonu olan Cemre Bumin, Skeet Türkiye Şampiyonası’nda 125’te 123 atarak Türkiye rekoru kırması yanında, final karşılaşmasında da  40 atışın 37’sinde hedefi bularak Türkiye genelinde şampiyonluğa ulaşmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.