banner913
banner932
banner1012

Beşiktaşlı Tatar, Beşiktaşlılar’ı kabul etti

banner1020

Ersin Tatar, KKTC Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimini kabulünde KKTC’de futbola büyük bir ilgi olduğunu belirtirken, Beşiktaş takımının başarılarını bir Beşiktaşlı olarak yakınen takip ettiğini söyledi

banner974
Beşiktaşlı Tatar, Beşiktaşlılar’ı kabul etti

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimini kabul etti.Tatar kabulde yaptığı konuşmada, KKTC’de futbola büyük bir ilgi olduğunu belirterek, futbolumuzu geliştirmek için devletin altyapı çalışmalarına desteğini sürdürdüğünü kaydetti.
Kıbrıs Türk gençleri için, ambargolara rağmen çeşitli temaslarla futbolu geliştirmenin önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıslı Türklerin Türkiye takımlarını yakınen takip ederek desteklemelerinin bir kültür haline geldiğini belirtti.
Futbolun birleştirici gücüne dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, Beşiktaş takımının başarılarını bir Beşiktaşlı olarak yakınen takip ettiğini söyledi ve Beşiktaş camiasına başarılar diledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.