banner913
banner932
banner1012

Badmintonda köy projesi başlıyor

banner1020

Badminton Federasyonu hafta sonu düzenleyeceği Köy Projesi için hazırlıklarını tamamlarken,proje Aslanköy’de başlayacak

banner974
Badmintonda köy projesi başlıyor

banner971
Ülkemizde badminton sporunun gelişmesi için Badminton Federasyonunun hazırladığı Köy Projesinin ilki hafta sonu Mesaryabölgesindeki Aslanköy’de başlıyor.
Badminton Federasyonu başkanı Fırat Deniz projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Köy Projesi için milli sporculardan oluşan 10 kişilik sporcu grubu yanında Dünya Şampiyonasına katılan YDÜ’nün iki başarılı badmintoncusu, Seymen Deniz ve Eren Özuyanık’ın da katılacağı Köy Projesi organizasyonuna hazırız.
Düzenleyeceğimiz bu organizasyonla bölgedeki gençliğe alternatif sporlarla tanışma fırsatı vereceğiz. Merkezlere gidip de spor yapamayan çocukların da spor yapabilmeleri için olanak sağlayacağız.
Milli sporcuların badminton sporunu tanıtma açısından gösteri yapacağı organizasyonda, çocuklara yönelik de yarışmalar düzenleyerek hediyeler vermeyi planlıyoruz.
Aslanköy’deki gençliğin organizasyon için heyecanlı olduğunu görüyoruz. 10 Ekim Cumartesi saat 17.00’de Aslanköy Parkında düzenleneceğimiz organizasyona basın yanında çevre halkının da büyük ilgi göstermesini bekliyoruz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.