banner913
banner932
banner1012

Badminton U-17 Milli Takımı Bursa’da

banner1020

banner974
Badminton U-17 Milli Takımı Bursa’da

banner971
Badminton Federasyonu U17 Milli Takımı Bursa'ya gitti. 3-7 Nisan 2024 tarihinde Türkiye’nin Bursa ilinde düzenlenecek olan U17 Türkiye Şampiyonasına katılmak için adadan ayrılan Milli Takımımızda 13 sporcu ile birlikte Federasyon Başkanı Fırat Deniz ve Milli Takım Antrenörü olarak Nevzad Denerel ve Seymen Deniz ayrıca Federasyon hakemi olarak Bahar Sabancı bulunuyor.
Federasyon Başkanı Fırat Deniz'in yaptığı basın açıklamasında Bursa'da 3 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan U17 Türkiye Şampiyonasına katılan Milli Takımımızda 5 bayan 8 erkek sporcunun bulunduğunu belirterek Milli Takım kafilemize ve sporcularımıza başarılar diledi. Ayrıca kafilemizin Milli Takım forma ana sponsoru olan Modda Kozmetik Direktörü Sn Murat Tenekeci'ye ve Kafilemizin Mont sponsorluğunu yapan Hasan&Halil Hamzalar Gruba teşekkür etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.