banner913
banner932
banner1012

Atatürk Stadında cimnastik coşkusu yaşandı

banner1020

Cimnastik Federasyonu sponsorların katkısıyla Atatürk Stadında Minik A – B Kız / Erkek KKTC Şampiyonasını düzenlerken, yoğun katılımın olduğu müsabakada yarışan çocukları motive etme adına yarışma sonunda tüm çocuklara madalya verildi

banner974
Atatürk Stadında cimnastik coşkusu yaşandı

banner971
Cimnastik Federasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, sürekli faaliyetler yaparak dikkat çekerken, bu kez de minikler kategorisinde yarışmalar düzenledi.
Cimnastik Federasyonu sponsorların katkısıyla Lefkoşa Atatürk Stadyumunda Minik A – B Kız/ Erkek KKTC Şampiyonasını düzenledi.

Güzelyurt’tan, Karpaz’a kadar 12 kulüpten 127 sporcunun, 20 kategoride yarıştığı müsabaka açık alanda yapıldı. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdikleri ve yoğun katılımın olduğu dev müsabakada yarışan çocukları motive etme adına yarışma sonunda tüm çocuklara madalya verildi.

Minik A – B Kız / Erkek KKTC Şampiyonasına katılan çocukların çok büyük çoğunluğu ilk kez yarışma deneyimi yaşamanın mutluluğunu yaşarlarken, aileleri de zorlu hareketleri başarıyla yapan çocuklarıyla gurur duydular.

Minik A – B Kız/ Erkek KKTC Şampiyonasında dereceye girenlere kupaları ileri bir tarihte düzenlenecek ödül töreninde takdim edilecek.
(Foto: Necati KÜLAHLILAR)
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.