banner913
banner932
banner1012

Önümüzdeki dönemde izlenecek ortak yol haritası görüşüldü

banner1020

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüştü

banner974
Önümüzdeki dönemde izlenecek ortak yol haritası görüşüldü

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmak üzere dün akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla görüştü.
Cumhurbaşkanlığı’nda saat 13.00'te yapılan görüşmenin ardından, heyetler arası yemekli çalışma toplantısına geçildi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla görüşmesinde Kıbrıs konusunun içinde bulunduğu durum ve geleceğe yönelik izlenecek strateji konusunda değerlendirmelerde bulundu
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşme öncesinde Cumhurbaşkanlığı ve TC Dışişleri Bakanlığı heyetleri bir araya gelerek Kıbrıs konusunda görüşmelerde bulundu.
Toplantıda ayrıca BM Genel Sekreteri’nin Geçici Özel Danışmanı Jane Holl Lute’un ay sonunda adaya ve bölgeye yapacağı ziyaret ve ileri bir tarihte yapılması tasarlanan beşli konferansıla ilgili değerlendirmelerde de bulunuldu.  
Cumhurbaşkanı Tatar, daha sonra TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile başbaşa görüştü. Bu görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı Tatar ve TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun da katılımıyla bir çalışma yemeği gerçekleştirildi. 
Yemekte, önümüzdeki dönemde izlenecek ortak yol haritası ele alındı. 
Yemekli toplantıya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ve uzman heyetler de katıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.