banner913
banner932
banner1032

Başman : DAÜ’ye gözbebeğimiz gibi bakacağız

banner1020

banner974
Başman : DAÜ’ye gözbebeğimiz gibi bakacağız

banner971
Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili Adayı Ali Başman bölge ziyaretlerine Gazimağusa ile devam etti. Başman bugün ilk olarak Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni ziyaret etti
Başman’a Gazimağusa Milletvekilleri Resmiye
Canaltay ve Hakan Dinçyürek de eşlik etti.
Ali Başman, ziyaretinde DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulun Başkanı Erdal Özcenk ile de görüşerek üniversitenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı
Ali Başman, akademisyenler, personel ve ve öğrencilerle sohbet etme imkanı da buldu.
Ali Başman Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin KKTC’nin dünyaya açılan bir markası olduğuna işaret ederek tanıtımında ve ekonomik yapılanmasında önemli bir rolü olduğuna vurgu yaptı.
Başman, “ Burası sadece bir akademik çalışmanın, bilimsel eğitimin yuvası değil, bu devletin tarihi ile özdeşleşmiş bir marka gibi … Buraya her zaman gözbebeğimiz gibi bakacağız. İdari açıdan ekonomik açıdan elimizden gelen katkıyı her zaman koyacağız” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.