banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Kansoy yürüyüş düzenledi

banner1020

banner974
Güzelyurt Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Kansoy yürüyüş düzenledi

banner971
Güzelyurt Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Reşat Kansoy’un düzenlediği çarşı yürüyüşüyle ilgili basın ofisinin açıklaması aşağıdadır.  
Güzelyurt çarşısında yürüyüş düzenleyen Bağımsız aday Reşat Kansoy’u vatandaşlar kucakladı, Gönüllü ekibiyle birlikte çarşıda yürüyüş düzenleyen Kansoy, “Çeyrek asırlık zihniyet artık değişecek. Yepyeni bir vizyon ile Güzelyurt kalkınacak” dedi.
Yürüyüş sırasında vatandaşlarla ve esnafla konuşan onlara yepyeni bir vizyon ile oluşturulan projelerin bulunduğu seçim kitapçığını dağıtan Kansoy, özellikle Güzelyurt çarşısı için hazırladıkları projeleri vatandaşlarla paylaştı.
Kansoy, Güzelyurt’un tarihi çarşısının yeni dönemde bir çekim merkezi olacağını müjdeleyerek “Öğrenci ve turist ile barışık bir şehir yaratıp bunun ekonomik kazanımlarını esnafımız ile paylaşacağız” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.