banner913
banner932
banner1032

Ulusal Usta Vladimir Pronin, Mehmet Şabanve Demir İlhan Şampiyon!

banner1020

5. Ak-Günler İşletmeleri Satranç Turnuvası’da Küçükler Kategorisini 5 puanla Demir İlhan kazanırken, Gençler kategorisini 5 puanla Mehmet Şaban, Büyükler Kategorisini de Gümüş At Satranç Derneği'nden Ulusal Usta Vladimir Pronin 4.5 puanla kazandı

banner974
Ulusal Usta Vladimir Pronin, Mehmet Şabanve Demir İlhan Şampiyon!

banner971
5. Ak-Günler İşletmeleri Satranç Turnuvası 22-23 Temmuz’da Girne Üniversitesi’nde gerçekleşti. Turnuvaya Girne, Lefkoşa ve Güzelyurt'tan 59 oyuncu katıldı ve 5 tur oynandı.
Küçükler Kategorisini 5 puanla Demir İlhan kazanırken, 4 puanla Hasan Alaz Şimşekatan ikinci oldu. Barış Bahriyeli de 4 puanla üçüncü oldu ve Mehmet Meriçhan da 4 puanla dördüncü olmayı başardı.
Gençler kategorisini 5 puanla Mehmet Şaban kazanırken Doruk İlhan 4 puanla ikinci, Kayra Özdemir 4 puanla üçüncü, Enver Rasmussen Serakıncı 3.5 puanla dördüncü oldu. Gümüş At Satranç Derneği'nde Akasya Eskiköy de 3 puanla Bayanlar Birincisi olmayı başardı.
Büyükler Kategorisini de Gümüş At Satranç Derneği'nden Ulusal Usta Vladimir Pronin 4.5 puanla kazandı. Arsoy Azak 4 puanla ikinci olurken Gümüş At Satranç Derneği'den Furkan Bakan 4 puanla üçüncü ve başka birGümüş At'lı olan Hasan İvdil de 3 puanla dördüncü olmayı başardılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.