banner913
banner932
banner1032

Satranç külüpleri, TSF Başkanıyla bir araya geldi

banner1020

banner974
Satranç külüpleri, TSF Başkanıyla bir araya geldi

banner971
Türkiye Satranç Federasyonu başkanı Gülkız Tülay, 2023 Türkiye kulüpler satranç şampiyonasında ülkemizden yarışmaya katılan dört kulüp yöneticileri ile toplantı yaptı.
Toplantıya BroadmaxMağusa Satranç Derneği yöneticisi Ahmet Kansal, Satranç Eğitim Derneği yöneticisi Şahin Şahmaran, Çanakkale Spor Kulübü yöneticisi Mehmet Atasoy, Altın Piyon Satranç Derneği yöneticisi Abdullah Özdoğan ve KKSF yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermemiş katıldı. TSF Başkanı Gülkız Tülay'ın yanısıra TSF Başkanvekili Ömer Asım Ötegen, Turnuva Direktörü Ümit Küçükahmetoğlu, ve Türkiye Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu'nun da yer aldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişleri, kulüplerimizin sorunları ve karşılıklı yapılacak etkinlikler görüşüldü.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.