banner913
banner932
banner1012

Soğuk kış aylarında fiziksel ve ruhsal sağlığınızı koruyun

banner1020

Kış aylarını olabilecek en sağlıklı şekilde geçirmek ister misiniz? İşte kış ayları boyunca hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı korumanın yolları...

banner974
Soğuk kış aylarında fiziksel ve ruhsal sağlığınızı koruyun

banner971

Büyük bir özlemle beklediğimiz kış ayları sonunda geldi çattı. Yalnızca ülkemiz için değil, tüm dünya için oldukça zorlu geçen bu yıl; sonunda bitiyor! Hepimizin umudu; daha güzel, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yıla merhaba demek. Tabii bunun için 2020 yılından hem zihinsel hem de fiziksel olarak sağlıklı çıkmamız şart! Biliyoruz; 2020 yalnızca fiziksel sağlığınızı tehdit etmekle kalmadı, aynı zamanda zihinsel sağlığınıza da savaş açtı. Sosyal hayatın kısıtlanması, eğitimin ve birçok işin online sistemler üzerinden yürütülmesi ya da günlerimizin büyük bir çoğunluğunun evde geçmesi… Umuyoruz ki bunlara veda etmemize çok az kaldı!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.